Sanacija ograde i proširenje parking mesta u Plandištu

Javno preduzeće Polet Plandište nastavilo je sa realizacijom projekta sanacije i uređenja javnih površina, parkirališta i pijačnih mesta na teritoriji opštine Plandište.

Trenutno se izvode radovi na demontaži dotrajalih ograda i sanaciji i adaptaciji parking mesta na centralnoj pijaci u naseljenom mestu Plandište.

Kako smo to i ranije najavili uspešno nastavljamo sa realizacijom projekta sanacije i uređenja javnih površina i pijačnih mesta. Prema zahtevu građana trenutno izvodimo raodve na izmeštanju stare i dotrajale ograde i proširenju parking mesta u Plandištu na centralnoj pijaci u ulici Hajduk Veljkova.

Rad na terenu pokazao nam je da je tokom vremena došlo do znatnog oštećenja zaštitnih ograda oko baznih stanica za distrubuciju gasa i vode i zato ćemo u narednom periodu staviti akcenat na sanaciju istih, kako bi se prilaz gasnim stanicama bio bezbedan za radnika JP Polet Plandište, ali i kako bismo zaštitili objekte za distribuciju gasa i vode od neželjenih upada štetočina, istakao je Miroslav Petrović, direktor JP Polet Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook