Sanacija puta Plandište-Jermenovci: Velika investiciona ulaganja u putnu infrastrukturu

Na teritoriji Opštine Plandište intenzivno se radi na realizaciji radova sanacije putne infrastrukture, ojačavanje kolovoza i saniranja lokalnih saobraćajnica.

“Zahvaljujući odličnoj saradnji sa resornim ministarstvima na teritoriji Opštine Plandište u toku je izvođenje radova na ojačavanju putne infrastrukture i sanaciji lokalnih saobraćajnica. Saniranje putne infrastrukture je jedan od prioriteta i svesni smo da za sanaciju treba izdvojiti dodatna novčana sredstva koja za budžet Opštine Plandište predstavljaju veliko investiciono ulaganje. Trenutno se izvode radovi na nekoliko gradilišta, i apsolutno smo ponosni što će se u potpunosti sanirati deonica puta I a reda na relaciji Plandište – Jermenovci ukupne dužine 12 kilometara. Pored sanacije puta predviđeno je i proširenje kolovoza na deonici puta Plandište – Barice. Ovo je jedna od najvećih investicija koja se realizuje u Opštini Plandište a koja se tiče izvođenja radova na uređenju putne infrastrukture. Ovo su veliki projekti za Opštinu Plandište koje svakako ne bismo mogli da realuzujemo bez pomoći republičkih i pokrajinskih organa vlasti. Radovi se izvode kontinuirano utvrđenom dinamikom i vrlo brzo dobićemo kompletno uređenu saobraćajnicu do naselja Jermenovci”, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Zbog izvođenja radova na deonici Plandište – Jermenovci savetuje se vozačima da obrate posebno pažnju na znakove i svetlosnu signalizaciju i da brzinu svog vozila prilagode uslovima na putu.

 

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...