Sloga Plandište dočekuje BNS, Hajdučica domaćin Spartaku 1911

Vrlo zanimljiv fudbalski vikend je pred nama za timove sa teritorije Opštine Plandište.

U okviru 16. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta narednog vikenda na domaćem terenu dočekuje ekipu Sloge iz Banatskog Novog Sela.

Početak je prolećnog dela šampionata, ali ova utakmica ima svoju posebnu draž. Ekipa Sloge je u prethodnom periodu doživela svoju renesansu. Aktivirale su se neke stare nade, pronađena je nova energija i sa velikim očekivanjima, ali i oprezom, kreću u nove pobede. Na ovom putu neće im biti ni malo lako, ali ovaj tim ima karakter.

Perspektivni i mladi fudbaleri oslanjaju se na iskustvo prekaljenih asova. Odlična utakmica očekuje nas na stadionu kraj Mlekare u subotu 02. marta sa početkom od 14:30 časova.

Ekipa Hajdučice ovog vikenda ima vrlo težak zadatak na domaćem terenu gde dočekuje neugodnu ekipu Spartak 1911 iz Debeljače. Prema objektivnom mišljenju ljubitelja fudbala iz Hajdučice ovo je možda jedna od najvažnijih utakmica na samom startu drugog dela šampionata. Ekipa je prošla vrlo uspešno pripremni period.

Ukoliko svi igrači budu na raspolaganju treneru, navijači će imati odličnu utakmicu pred sobom. U klub su se vratili prekaljeni asovi, napravljen je dobar kostur ekipe za nastavak prvenstva. Neće ekipa iz Hajdučice imati ni malo lak zadatak, ali ako žele da ostave dobar utisak moraju da pruže svoj maksimum. Utakmica je zakazana za nedelju 03. mart sa početkom od 14:30 časova na stadionu u Hajdučici.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...