Stomatološka ordinacija u Hajdučici počinje sa radom

U naseljenom mestu Hajdučica u toku su završne pripreme na uređenju objekta Doma zdravlja, prostorija zubno-tehničke ordinacije.

Izvođenje radova i tok realizacije projekta obišao je i dr Nebojša Drljević, v.d. direktora Doma zdravlja 1. Oktobar Plandište.

Sanacija objekata ambulate u naseljenim mestima na teritoriji Opštine Plandište označena su kao prioritet u ovoj godini. Opremanje zubno-tehničke ordinacije u naselju Hajdučica je u završnoj fazi i time želimo da započenmo veliki projekat opremanja ambulanti u naseljenim mestima na teritoriji Opštine Plandište.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom uspeli smo da uredimo stomatorlošku ordinaciju u Jermenovcima. Sada u potpunosti opremamo i stomatološku ordinaciju u naselju Hajdučica što je jedan od vrlo važnih projekata za jačanje sistema primarne zdravstvene zaštite i pružane sveobuhvatnih zdravstvenih usluga svim građanima naše opštine. Realizaciju ovih projekata uspešno sprovodimo zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa lokalnom samoupravom i predsednikom Repac Jovanom, koji nam pružaju veliku podršku”, izjavio je dr Nebojša Drljević, v.d. direktora Doma zdravlja 1. Oktobar Plandište.

“Stomatološka ambulanta bi trebalo da krene sa radom već koliko sledeće nedelje. O terminu dolazka doktora stomatologa meštani Hajdučice će biti blagovremeno obavešteni. U narednom periodu u planu je opremenje i stomatološke ordinacije i u drugim naseljenim mestima na teritoriji Opštine Plandište”, dodao je dr Drljević.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...