U iščekivanju nove knjige Stefan Mihajlovski pokrenuo vlog

Letnja pauza ne važi za multimedijalnog autora Stefana Mihajlovskog. On radi na vlogu ’’Alijenacije jedne Devijacije’’ koji je do sada, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, publiku ponovo angažovao da prati njegov rad.

Prvi vlog https://www.youtube.com/watch?v=rhH59XUz6V0&t=958s

Govoreći otvoreno o fakultetu, predrasudama, ljubavi, seksu, školskim danima, depresiji i poslovnom životu, autor je skrenuo pažnju na važnu poruku – svako od nas se nekada može osetiti kao manjina.

Drugi vlog https://www.youtube.com/watch?v=Kcq11nZYFLo

’’Na vlog trenutno gledam kao na pauzu tokom leta, tj. pripremu za novu sezonu kada se očekuje izlazak moje nove knjige ’’Ispod grla’’ koja će, verujem, biti veoma čitana. Imao sam ideju za simpatične fotografije koje su vrlo brzo prešle u ideju za kratak video od kog je nastala šarmantna uvodna špica, a kasnije i pola sata sadržaja. Iza kamere stoji moja prijateljica Natalija Živković kojoj zahvaljujem na strpljenju. Vlog je takođe dobar da između sebe i svoje publike izbrišem prostornu distancu, kako bismo imali bliži odnos i kako bih imao priliku da zaista, bez cenzure, govorim ono što mislim, a o čemu do sada nisam imao prilike da kažem sve što želim’’, rekao je Mihajlovski.

 

x

Takođe pogledajte ...

Tradicionalna manifestacija “Veče međunacionalne tolerancije” u Plandištu

Udruženje građana “Makedonski biseri” iz Plandišta, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za ...