VANREDNO STANJE: Preventivne mere u opštini Plandište

Štab za vanredne situacije opštine Plandište, na prvoj vanrednoj sednici usvojio je sledeće preventivne mere, povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji:

  • Uvodi se dežurstvo zaposlenih bez rada sa strankama u predškolskoj ustanovi Srećno detinjstvo Plandište, KOC Vuk Karadžić Plandište i Narodnoj biblioteci Plandište.
  • Ograničenje radnog vremena svih ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, kafana, kladionica) počev od 16.03.2020. godine do daljnjeg u periodu od 08:00 do 20:00 časova. U ugostiteljskim objektima tokom radnog vremena u zatvorenim prostorojima dozvoljeno je prisustvo najviše pedeset osoba.
  • Prekid rada svih sportskih objekata (sportskih i fiskulturnih sala, teretana i sl.), kao i sala svih mesnih zajednica (domovi kulture) na teritoriji opštine Plandište, počev od 16.03.2020. godine do daljnjeg.
  • Načelnik Opštinske uprave opštine Plandište omogućiće rad od kuće teškim hroničnim bolesnicima i osobama starijim od 60 godina, koji su zaposleni u Opštinskoj upravi opštine Plandište.
  • Da svi zaposleni u Domu zdravlja 1. Oktobar Plandište, počev od 16.03.2020. godine do daljeg, u periodu od 24 sata dnevno budu na raspolaganju Odgovornom licu u cilju vršenja svojih profesionalnih zadataka.
  • JP Polet Plandište, počev od 16.03.2020. godine do daljnjeg prekine u potpunosti rad šalterske službe.
x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...