Vikend humanosti u Hajdučici, stonoteniseri dominirali

Omladinsko udruženje iz Hajdučice, uz podršku MZ Hajdučica, uspešno je organizovalo humanitarni turnir u stonom tenisu sa ciljem da se prikupe sredstva za kupovinu dečijih igračaka za vrtić u naselju Hajdučica. Tokom ovog humanitarnog turnira prikupljeno je ukupno 20.000,00 dinara.

Na ovom, sada već tradicionalnom humanitarnom turniru, okupilo se ukupno 18 takmičara koji su odigrali vrlo zanimljive duele. Iako je rezultat bio u drugom planu, treba pohvaliti osvajače medalja i najbolje pojedince:

1. Matija Milojković
2. Aca Anđelovski
3. Atila Liptak

„Organizovanje ovog humanitarnog turnira imalo je za cilj da deci koja pohađaju vrtić u Hajdučici kupimo igračke, da ih obradujemo i našim malim gestom pokažemo veliko srce. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji i koji su na bilo koji način doprineli da obradujemo mališane u vrtiću. Obzirom na sve ono što smo uradili u prethodnom periodu, mogu da kažem da sam jako ponosan na omladinski pogon iz Hajdučice, na članove FK Hajdučica, koji su svojim nesebičnim radom i trudom pokazali veliku želju da unaprede život svojih sugrađana, da podstaknu i organizuju radne akcije, ali i da svojim humanim gestom pokažu da su pre svega dobri ljudi, i da vredno i nesebično pomažu da naše selo ponovo zablista“, izjavio je Aca Anđelovski, predsednik Saveta MZ Hajdučica.

x

Takođe pogledajte ...

Plandište: Miljana i Stefan imaju DVA PARA BLIZNAKINJA, devojčice rođene sa godinu dana razlike: „Na pelene i dohranu smo DAVALI 3.000 EVRA“

Mi smo se uvek šalili, pošto su u njegovoj porodici uglavnom sve ...