Završeni radovi na sanaciji fiskulturne sale u Hajdučici

Đaci Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” iz Hajdučice, zahvaljujući angažovanju lokalne samouprave i direktora škole, drugo polugodište dočekali su u kompletno renoviranom objektu fiskulturne sale. Posle detaljnog pregleda od strane nadležnih službi, utvrđeno je da je objektu fiskulturne sale neophodna sanacije krova i uređenje unutrašnjosti objekta.

U prvoj i drugoj fazi projekta sanirane su krovne konstrukcije i na taj način dugoročno je rešen problem prokišnjavanja, da bi se posle toga pristupilo uređenju unutrašnjosti objekta i prilagođavanju istog potrebama korisnika.

Radove na sanaciji objekta obišao je i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac sa svojim saradnicima i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što su ovi radovi privedeni kraju i što će deca sada nesmetano moći da koriste fiskulturnu salu.

Obzirom da smo u proteklom periodu završli radove na rekonstrukciji Osnovne škole Dositej Obradović u Plandištu, koji predstavljaju jedan od najvećih investicionih projekata, kao i da su radovi na rekonstrukciji osnovne škole u Velikom Gaju u završnoj fazi, stekli su se uslovi i na realizaciji projekta sanacije fiskulturne sale u osnovnoj školi u Hajdučici.

Mi kao lokalna samouprava moramo maksimalno da radimo na unapređenju uslova i sanaciji objekata u kojima borave naša deca.

To nam je prioritet koji smo sebi zacrtali u narednom periodu. Drago mi je što smo realizovali ovaj projekat i potrudićemo se da i u budućnosti bolje opremimo i renoviramo zgradu škole u naselju Hajdučica.

Sa direktorom škole imamo odličnu saradnju i svesni smo svih potreba koju ova deca imaju i zato ćemo učiniti sve što je u našoj moći da svoje školske dane provode u što lepšem okruženju, istakao je predsednik Opštine Plandište, Jovan Repac.

 

 

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...