Dva zlata za OFK Plandište i plasman na državno prvenstvo

OFK Plandište ostvarilo je odlične rezultate na nedavno završenom turniru u malom fudbalu Mini Maxi lige, koje se organizuje pod pokroviteljstvom Fudbalske futsal asocijacije Srbije. Turnir je organizovan u Banatskom Karlovcu i učešće su uzeli timovi u različitim uzrasnim kategorijama.

U izuzetno jakoj konkurenciji ekipa OFK Plandišta generacija 2015 osvojila je prvo mesto i time ostvarlila istorijski uspeh i izborila plasmanom na državno prvenstvo koje se održava u Kragujevcu.

 

Izuzetno mladi i perspektivni mališani OFK Plandišta pokazali su da svojim kvalitetom mogu da se nose sa bilo kojom sportskom ekipom. Osvajanje prvog mesta je svakako za pohvalu, obzirom na kvalitet timova koji su se pojavili na završnici takmičenja, ali sam plasman na državno prvenstvo je nešto što će ovi mališani pamtiti.

OFK Plandište je u još jednoj uzrasnoj kategoriji generacija fudbalera i fudbalerki 2016 godište ostvarila najviši plasman osvajanjem prvog mesta i izborom plasmana na državno prvenstvo koje se ove godine održava u Staroj Pazovi.

Trud i rad koji ulažu u klubu polako ali sigurno donosi rezultate, a sve zahvaljujući nesebičnoj ljubavi prema sportu trenera Stojića, Stefanovića, Kljajića koji kao veliki sportski radnici uvek daju svoj maksimum u radu sa decom i trude se da ih edukuju tokom odrastanja i sportskog usavršavanja. Pobednički mentalitet je ono što krasi ovu decu i sportske radnike iz OFK Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...