Hajdučica: Tradicionalno lovačko veče okupilo veliki broj posetilaca

Lovačko društvo “Vidra” iz Hajdučice, nakon nekoliko godina pauze, organizovalo je nekada tradicionalnu lovačku manifestaciju “Lovačko veče”. Ova tradicionalna manifestacija, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj lovaca i ljubitelja prirode širom Banata, ovoga puta nadmašila je sva očekivanja organizatora.

Lovačko veče, koje je proteklog vikenda organizovano u Hajdučici, svojevrstan je skup lovaca sa teritorije Opštine Plandište i prijatelja iz Banata. Lovačka okupljanja imaju za cilj da pre svega da okupe strastvene ljubitelje prirode i pasionirane učesnike lovačkih šetnji u nameri da se razmene iskustva oko unapređenja i razvoja lova, da se steknu kontakti, razviju dodatna znanja i iskustva, ali i ispriča neka zanimljiva priča, podseti na neke lepe događaje.

Ove godine manifestacija u Hajdučici premašila je sva očekivanja organizatora. U prepunoj sali Doma kulture lovci su imali prilike da uživaju u bogatoj lovačkoj večeri, ali i tombuli koja je organizovana za sve posetioce. Prepuni utisaka i dobrog raspoloženja, posetioci su obećali da će posetiti Hajdučicu i naredne godine i time ovu manifestaciju staviti u sam vrh lovačkog programa.

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...