Radni sastanak sa predstavnicima sela LAG SELO PLUS

U četvrtak 19.09.2019. godine u Maloj sali Skupštine opštine Plandište održan je radni sastanak sa predstavnicima sela LAG SELO PLUS iz Ustečkog regiona Republika Češka i predstavnicima LAG SELO opština Bela Crkva, Plandište i Grada Vršca. U opštini Plandište delegacije su dočekali i pozdravili Jovan Repac, predsednik opštine Plandište i Dušan Ćurčić, pomoćnik predsednika opštine.

Delegaciju Ustečkog raegiona predvodili su Pavel Hajšman – glavni rukovodilac odeljenja za regionalni razvoj Ustečkog regiona i Petra Ludvigova.

Predstavnici LAG SELO PLUS opštine Plandište, Vršac i Bela Crkva bili su Rade Brdar, Igor Đorđevski, Strahinja Brekić i Vojislav Ćurčić iz opštine Plandište, kao i Slaviša Maksimović, Milorad Stupar i Danijela Bou iz Vršaca.

Kroz niz radnih sastanaka u Plandištu, Beloj Crkvi i Vršcu kao i selima sa teritorije partnerstva SELO PLUS, razmotrene su mogućnosti na izradi strategije partnerstva SELO PLUS, pravci dalje saradnje u oblasti ruralnog razvoja i implementacije akcionih planova koji će proizaći iz Strategije partnerstva.Radni sastanci za cilj su imali dalju saradnju u oblasti ruralnog razvoja, odnosno LAG-ova iz Češke i partnerstva za teritorijalni ruralni razvoj SELO PLUS na teritoriji opština Bela Crkva, Plandište i Grada Vršca.

 

x

Takođe pogledajte ...

Lovački podmladak LU Brzava Plandište u poseti sajmu lova

Lovačko udruženje „Brzava“ Plandište zahvaljujući aktivnostima i radu svojih članova, pre svega ...