Završeni radovi na sanaciji objekta škole u Miletićevu

U naseljenom mestu Miletićevo završeni su radovi na realizaciji projekta uređenja i sanacije objekata Osnovne škole “Jovan Sterija Popović” iz Velike Grede izdvojeno odeljenje u Miletićevu.

Na osnovu Konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, a koji se odnosi na finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investiciono i tekuće održavanje objekata ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja, učeničkog standarda i predškolskih ustanova na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine za 2023. godinu, osnovnoj školi “Jovan Sterija Popović” iz Velike Grede, izdvojenom odeljenju u Miletićevu, odobrena su sredstva za sanaciju i adaptaciju sanitarnog čvora u objektu škole.

Sanacija sanitarnog čvora je u potpunosti završena i spremna za korišćenje. Da podsetimo, ukupna vrednost ovih radova u skladu sa odobrenom konkursnom dokumentacijom iznosi 1.510.000,00 dinara. Sanacija zgrade osnovne škole u Velikoj Gredi, odeljenja u Miletićevu, predstavlja nastavak realizacije velikih projekata koji se odnose na unapređenje infrastrukture školstva i obrazovanja, nakon sanacije škola Dositej Obradović Plandište, Jovan Sterija Popović Velika Greda i Dositej Obradović odeljenje u Velikom Gaju.

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...