Asfaltiranje Banatskog Sokolca

Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac, u pratnji svojih saradnika, pomoćnika Dušana Ćurčića i predsednika SO Plandište Sabo Endrea obišao je izvodjenje radova na izgradnji i asfaltiranju saobraćajnice u naseljenom mestu Banatski Sokolac.

Ovo je prva faza sanacije i izgradnje saobraćajnice duge 1,2 km, koja se prostire od raskrasnice sa regionalnim putem Plandište-Novi Sad do naselja Banatski Sokolac, u kojoj se po prvi put primenjuju savremene tehnologije prilikom izvodjenja radova.

U razgovoru sa izvodjačima, predsedniku opštine potvrđeno je da radovi teku prema utvrđenoj dinamici i da će svi rokovi koji su predviđeni projektom biti ispoštovani.

Za Opštinu Plandište ovo je veliki projekat koji će se realizovati u više faza, pa ćemo tako dobiti komletno novi put do naselja Miletićevo.

Radovi na izgradnji putne infrastrukture su značajan napredak i veliki korak ka uređenju saobraćajnica na teritoriji Opštine Plandište.

Realizacija ovakvih projekata je od velike važnosti ne samo za naseljena mesta koja povezuju nove saobraćajnice, već i za čitavu opštinu, jer time pokazujemo da vodimo odgovornu politiku razvoja i realizacije velikih infrastrukturnih projekata – izjavio je Jovan Repac.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...