Domu 1. Oktobar iz Starog Leca odobrena sredstva za unapređenje socijalne zaštite

Domu za duševno obolela lica 1. Oktobar Stari Leca je na osnovu sporovedenog Konkursa Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova odobrena usredstva za realizaciju programa i usluga unapređenja socijalne zaštite.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovala je Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Stari Leca.

“Dom za duševno obolela lica 1. Oktobar Stari Leca uspešno je konkurisao za realizaciju projekta koji se tiču unapređenja socijalne zaštite korisnika naše ustanove. Na osnovu Javnog konkursa za finansiranje odnosno sufinansiranje mera, aktivnosti i programa u oblasti socijalne zaštite, našoj ustanovi odobrena su sredstva za realizaciju programa razvoja i unapređenja socijalne zaštite i poboljšanja statusa korisnika. Ovo je još jedna u nizu donacija, pomoći i podrške koju dobijamo od pokrajine, čime unapređujemo kvalitet usluga koje pružamo našim korisnicima na čemu se posebno zahvaljujem pokrajinskom sekretaru Predragu Vuletiću i njegovom stručnom timu što imaju puno razumevanja i pružaju veliku podršku ustanovama za smeštaj korisnika koji se nalaze u sistemu socijalne zaštite”, izjavila je Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Stari Leca.

 

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook