Karate klub Agrobanat Plandište osvojio 14 medalja na Prvenstvu Vojvodine

Takmičari karate kluba „Agrobanat“ Plandište, proteklog vikenda nastupili su na prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade, koje je održano u Inđiji.

Prvenstvo Vojvodine po tradiciji okupilo je veliki broj takmičara koji su pokazali odličnu pripremljenost i formu, kao i želju za ostvarivanjem što boljeg plasmana za predstojeće prvenstvo Srbije.

Na prvenstvu Vojvodine ostvaren je odličan rezultat osvajanjem 14 medalja (zlatnih – 5, srebrnih 4 i bronzanih 5). Ostvarenim uspehom takmičari su izborili plasman za predstojeće prvenstvo Srbije koje je po kalendaru 18.03.2023. godine u Mladenovcu.

Zlatne medalje osvojili su: Mladenovski Branko u kategoriji poletaraca 2014 godište APS i C klasa, Nikolovski Mihajlo u kategoriji pionira B klasa, Bekić Marija u kategoriji nada B klasa i kata tim pionira u sastavu (Majkić Una, Rakas Mihajlo, Mladenovski Branko).

Srebrne medalje osvojili su: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište B klasa, Babić Nađa u kategoriji pionira 2012 godište E klasa, Rakas Mihajlo u kategoriji pionira C klasa i Njari Anđela u kategoriji nada 2010 godište E klasa.

Bronzane medalje osvojili su: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište APS klasa, Brezičanin Lazar u kategoriji pionira 2012 godište B i APS klasa, Mandić Jovana u kategoriji nada 2011 godište D klasa i Bekić Marija u kategoriji nada APS klasa.

Ostvareni rezultati pokazuju da karate klub pored vrhunskih takmičara u kategoriji kadeta, juniora i seniora ima odlične mlađe kategorije koje će moći na vrlo uspešan način da nastave da postižu vrhunske rezultate kao i njihovi stariji klubski drugari.

Nakon završetka ovog takmičenja, nastavljaju se intenzivne klubske pripreme za prvenstvo Srbije koje takmičare našeg kluba očekuje 18. marta u Mladenovcu.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook