NAJAVA 8. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE PLANDIŠTE

Osma sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za petak,  05.08.2016.godine. Na dnevnom redu 8. sednice Opštinskog veća ukupno je 8 tačka. Nakon usvajanja zapisnika sa 6. i 7. sednice slede, Predlog Zaključka o usvajanju četvrte Izmene Plana javnih nabavki za 2016. godinu, Predlog Pravilnika o kriterijumima i postupku dodele sredstava crkvama i verskim zajednicama i Predlog Programa unapredjenja socijalne zaštite u Opštini Plandište za 2016. godinu.

Većnici Opštinskog veća opštine Plandište će na narednoj sednici razmatrati I Predlog Program o utvrdjivanju visine regresiranja troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola sa područja opštine Plandište koji povremeno/vikendom putuju od mesta stanovanja do mesta škole za period septembar-decembar 2016. godine i Predlog Rešenja o utvrdjivanju visine regresiranja troškova redovnih učenika srednjih škola sa područja Opštine Plandište koji svakodnevno putuju od mesta stanovanja do mesta škole za septembar-decembar 2016. godine.

Pretposlednja i poslednja tačka su zahtevi i molbe građana, udruženja i drugih pravnih lica  a nakon toga i tekuća pitanja.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...