Nastavak realizacije projekta sanacije udarnih rupa u Plandištu

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima na teritoriji Opštine Plandište nastavilo se sa realizacijom projekta sanacija udarnih rupa na lokalnim saobraćajnicama.

Nakon detaljnog pregleda saobraćajnica i obilaska istih sa izvodjacima radova, napravljen je plan i dinamika realizacije projekta.

U prvoj i drugoj fazi projekta saniraće se udarne rupe i depresije na asvaltima na kritičnim tačkama oko javnih ustanova, raskrasnica, priključaka na regionalne i magistralne saobraćajnice.

Nakon toga pristupa se saniranju delova saobracajnica na lokalnim putevima izmedju naseljenih mesta na teritoriji Opštine Plandišta.

Početak radova obišao je i predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što vremenski uslovi dozvoljavaju realizaciju ovako velikog projekta koji je od izuzetnog značaja za povećanje bezbednosti saobraćaja na lokalnim putevima.

Povoljni vremenski uslovi omogućili su izvođačima radova nastavak realizacije projekta popunjavanja udarnih rupa.

Obzirom da treba pokriti veliku površinu i obići sve naseljske saobraćajnice i lokalne puteve koji povezuju sela molio bih građane da imaju strpljenja i da brzinu kretanja svojih vozila prilagode uslovima puta, obzirom da su radovi u toku.

Bezbednost naših sugrađana u saobraćaju je na prvom mestu i svi se moramo odgovorno ponašati i poštovati ograničenja brzine, istakao je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...