Odličan nastup strelaca SD Planteks 1981 u Nišu

Streljačko udruženje Planteks 1981 Plandište zabeležilo je vrlo dobre rezultate na nedavno održanom prvenstru Srbije u streljaštvu za seniore i pionire, koje je održano u Nišu.

Iako je SD Planteks iz Plandišta nakon nekoliko godina pauze ponovo počelo aktivno da se takmiči, kvalitet svakako nije izostao. Iako je na ovom turniru izostalo osvajanje najsjajnijih odličja, takmičari su pokazali izuzetan nivo znanja, iskustva i takmičarskog duha. Taj žar možda se ponajviše osećao kod najmlađih takmičara i zato će im ovo iskustvo svakako značiti za dalji rad i napredak.

„Iako nismo osvojili medalje, vrlo smo zadovoljni sa nastupom na prvenstvu Srbije. Sama činjenica da smo došli do ovog nivoa takmičenja dovoljno govori o radu i trudu koji ulažemo. Trenirali su odlično i smatramo za veliki uspeh što smo uspeli da izborimo plasman na državno prvenstvo, obzirom da na ovom takmičenju nastupaju najbolji među najboljima, a nama je čast da budemo u ovakvom društvu. Na nama je da radimo još marljivije i rezultati će sigurno doći. Sada nas očekuje takmičenje u okviru regionalnog kupa u kom naši strelci vode u generalnom plasmanu“, izjavio je predstavnik kluba Davor Ćalić.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...