ODRŽANA 34. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE PLANDIŠTE

Održana je poslednja u ovoj godini, 34ta Sednica skupštine opštine Plandište na kojoj je usvojen budžet za narednu godinu.

Na trideset i četvrtoj sednici Skupštine opštine Plandište ,čiji saziv je brojao ukupno petnaest odbornika,jednoglasno je usvojeno ukupno 34 tačaka Dnevnog reda od kojih je najznačajnija odluka o predlogu budžeta za 2020.godinu.

Iako je planirani budžet 1/5 investicioni sledi dalje konkurisanje i predaja projekata uz podršku viših distanci vlasti ,kao i u protekle četiri godine.

Izveštaje i finansijske planove podnele su sve ustanove čiji je osnivač opština Plandište,a usvojeni su i programi svih 13 Mesnih zajednica, najviše diskusije bilo je oko rada Komunalnog preduzeća i posebno dimničarskih usluga i njenog funkcionisanja.

S obzirom na to da je ovo ujedno i poslednja Sednica u tekućoj godini ocenu rada Skupštinskog saziva dao je predsednik Skupštine.

Zadovoljnim postignutim rezultatima u protekloj godini ,kao i aktivnim učešćem gradjana, čelnici opštine Plandište poželeli još uspešniju narednu godinu.

 

 

x

Takođe pogledajte ...

Tradicionalna manifestacija “Veče međunacionalne tolerancije” u Plandištu

Udruženje građana “Makedonski biseri” iz Plandišta, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za ...