OO SNS Plandište: Predsednik Vučić je garant mira, napretka i stabilnosti Srbije

Opštinski odbor Srpske napredne stranke jednoglasno i sa jasnim i jedinstvenim stavom daje podršku predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i politici koju zastupa Srpska napredna stranka, piše u saopštenju OO SNS Plandište koje Vam prenosimo u celosti:

Zahvaljujući aktivnoj politici gospodina Aleksandra Vučića, politici napretka, razvoja, investicionog ulaganja, privrednog uspona na makro i mikro nivou, Srbija je danas ekonomski stabilna i uređena zemlja, vodeća zemlja u regionu, stub mira na Balkanu.

Dugogodišnjim predanim radom, velikim odricanjima, odgovornom i stabilnom politikom koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija je postala zemlja napretka i prosperiteta, zemlja u kojoj se poštuju prava njenih građana, zemlja u kojoj se neguju sva ustavom zagarantovana prava i slobode.

Sada, više nego ikada moramo da pružimo bezrezervnu podršku našem predsedniku gospodinu Aleksandru Vučiću i njegovoj politici mira, stabilnosti i napretka Srbije.

Sada moramo da pokažemo da smo ujedinjeni oko jednog imena, oko jednog lidera, rodoljuba koji brani prava i interese Republike Srbije i svih njenih građana.

Predaja nije opcija.

Živela Srbija.

Živeo Aleksandar Vučić.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook