Urnebesna pozorišna komedija „Udaj se muški“ gostuje u Plandištu

Urnebesna pozorišna komedija „Udaj se muški“ gostuje u Kulturno obrazovnom centru “Vuk Karadžić” u Plandištu u subotu 28. januara. Početak predstave je u 19 časova.

Karte će se prodavati od ponedeljka 23. januara do petka 27. januara, od 8 do 14 časova, kao i u subotu pred početak predstave. Cena ulaznice je 350 dinara.

Venčanje iz snova žele svi oni kojima je ono neophodan životni korak. Jedno venčanje otkriće tajne, razotkriti karaktere likova i stvoriti tenzije, a likovi će ispisati još po neki važan događaj u svojim životima, i doneti presudne životne odluke.

Urnebesna komedija situacije današnjice i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Komedija koja će vas naterati da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate se šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi…

 

Pisac: Dunja Petrović; Režija:Marija Lipkovski

Igraju: Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević, Ratko Tankosić

Izvršni producent: Nataša Novaković; Kompozitori: Katarina Ranković i Ljubica Damčević; Scenograf: Katarina Ožegović;

Kostimograf:Đorđe Joksimović; Šminker: Katarina Milošević; Obrada songova: Luka Ožegović; Tehnička podrška: Mladen Lukešević; Izrada scenografije: Srđan Popović.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook