Plandište: Karatisti osvojili osam medalja na prvenstvu Vojvodine

Takmičari karate kluba „Agrobanat“ Plandište, proteklog vikenda nastupili su na prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade, koje je održano u Inđiji. Kao i na prethodnim velikim takmičenjima mlađe uzrasne kategorije nastupile su sa velikim uspehom.

Prvenstvo Vojvodine, kao i svake godine, okupilo veliki broj takmičara koji su se kvalifikovali preko regionalnih takmičenja. Na prvenstvu Vojvodine takmičari su imali prilike da svojim dobrim plasmanim izbore plasman na prvenstvu Srbije. Svi predstavnici klubova došli izuzetno spremni, sa zavidnom takmičarskom formom.

I ovoga puta takmičari Karate kluba Agrobanat ostvarili je odličan rezultat osvajanjem 8 medalja (zlatnih – 5, srebrnih 1 i bronzanih 2). Svojim odličnim nastupima takmičari su izborili plasman za predstojeće prvenstvo Srbije koje ih očekuje krajem aprila meseca.

Zlatne medalje osvojili su: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište B klasa, Mladenovski Branko u kategoriji pionira 2014 godište B klasa, Babić Nađa u kategoriji nada 2012 godište D klasa, Halas Mihalj u kategoriji poletaraca 2015 godište D klasa i kata tim pionira u sastavu (Majkić Una, Mladenovski Branko, Ćurčić Dušan i Halas Mihalj).

Srebrnu medalju osvojio je: Ćurčić Dušan u kategoriji pionira 2014 godište C klasa.

Bronzane medalje osvojili su: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište APS klasa, Mladenovski Branko u kategoriji pionira 2014 godište APS klasa.

Nakon završetka ovog takmičenja, nastavljaju se intenzivne klubske pripreme za predstojeće prvenstvo Srbije koje takmičare našeg kluba očekuje već krajem aprila meseca.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...