Plandište: Postavljanje odbojnih zaštitnih ograda na javnim saobraćajnicama

Na teritoriji Opštine Plandište u toku je izvođenje radova na postavljanju zaštitnih odbojnih ograda na javnim saobraćajnicama i lokalnim putevima.

“Lokalana samouprava u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i upravljačem puteva kontinuirano tokom cele godine radi na realizaciji projekata koji se tiču povećanja opšte bezbednosti saobraćaja. Kroz realizaciju ovih projekata i akcija želimo da proširimo svest građana oko neophodnosti poštovanja saobraćajnih pravila, da radimo na povećanju opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, sa jednim krajnjim ciljem da se svi osećaju sigurno i bezbedno. Kao deo projekta, zaštitne ograde se postavljanju na deonici puta Plandište – Jermenovci”, izjavio je predsednik Opštine Plandište Jovan Repac.

U okviru realizacije ovog projekta odbojne zaštitne ograde sa pratećom saobraćajnom signalizacijiom biće postavljene i na deonici lokalnih puteva, na lokacijama koje su označene kao najugroženije.

“Na osnovu zahteva građana Opštine Plandište, u okviru ovog projekta zamenili smo i odbojne zaštitne ograde na krivinama i kanalskim propustima, obzirom da su tokom vremena vidno oštećeni i predstavljaju opasnost za sve učesnike u saobraćaju.” – dodao je Repac.

x

Takođe pogledajte ...

Plandište: Miljana i Stefan imaju DVA PARA BLIZNAKINJA, devojčice rođene sa godinu dana razlike: „Na pelene i dohranu smo DAVALI 3.000 EVRA“

Mi smo se uvek šalili, pošto su u njegovoj porodici uglavnom sve ...