Plandište: Sjajan nastup pionirki na takmičenju u Vrbasu

Streljačko udruženje Planteks 1981 iz Plandište, na takmičenju koje je održano u okviru 6.kola Lige pionira Vojvodine u Vrbasu, nastavilo je sa postizanjem odličnih rezultata.

Strelci iz Plandišta u kategoriji pionirki uspeli su da osvoje treće mesto u disciplini vazdušna puška za pionirke, iako su ovog puta nastupale u podmlađenom sastavu. Pionirke u sastavu Helena Tomaš, Kristina Balog i Milica Aleksovski još jednom su potvrdile odličnu takmičrasku formu.

Odlični rezultati za izuzetno mladu i perspektivnu ekipu krunisani su medaljama i diplomama. Kristina Balog zauzela je pojedinačno 4 mesto.

U kategoriji pionira, koji su se takmičili u sastavu Marko Pećinovksi, Vanja Borisavljević, Damjan Nedimović, osvojeno je peto mesto. Danijel Balog se ovoga puta takmičio u pojedinačnoj konkurenciji i ovoga puta malo je nedostajalo da se okiti medaljom.

Ove pojedinačne nagrade su svakako kruna odličnog timskog rada trenera Davora Ćalića i svih takmičara u klubu koji su svojiim odličnim nastupima doneli medalje u ekipnoj konkurenciji.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...