Plandište: Humanitarni dres Ivana Nedimovića privukao veliku pažnju

Fudbalski klub Sloga iz Plandišta, u sklopu realizacije akcije prikupljanja pomoći za kupovinu novogodišnjih paketića za decu na Kosovu i Metohiji, i ove godine organizovala je vrlo interesantnu humanitarnu akciju u saradnji sa Humanitarnom organizacijom Srpska solidarnost.

Tokom realizacije ove akcije uprava FK Sloga iz Plandišta, u saradnji sa igračkim kadrom, organizovala je javnu humanitarnu licitaciju, na kojoj se našao dres jednog od najpopularnijih igrača ovog kluba, kapitena Ivana Nedimovića.

Iako pomalo neočekivano, ova humanitarna licitacija okupila je veliki broj ljubitelja kluba i dobrotvora koji su se takmičili za potpisan dres kapitena Nedimovića. Popularni Mače, svoj dres donirao je u humanitarne svrhe, ali malo ko je očekivao da će dres jednog kluba koji se takmiči u područnoj ligi, privući toliko pažnje.

Cilj ove humanitarne akcije svakako je ispunjen. Dres je na aukcijskoj prodaji dostigao cenu od čak 40.000,00 dinara. Svakako da je kupac dresa, Aleksandar Simonović iz dalekog Majamija, svojim postupkom podržao humanitarni rad organizacije Srpska solidarnost, ali što je još važnije, podržao je aktivnost i angažovanje kako FK Sloge iz Plandišta, tako i Ivana Nedimovića i svih onih ljudi iz Plandišta koji su radili na realizaciji ove humanitarne akcije.

Predstavnici organizacije Srpska solidarnost duguju veliku zahvalnost Aleksandru Simonoviću, FK Sloga Plandište i Ivanu Nedimoviću na nesebičnom trudu, radu i zalaganju da se i ove godine uspešno realizuje akcija prikupljanja novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...