Plandište: Veliki uspeh karatista na međunarodnom turniru

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište proteklog vikenda nastupali su na 53. po redu međunarodnom turniru „Zlatni pojas“ koji se održava u Čačku. Jedan od najvećih međunarodnih turnira na ovom prostoru okupio veliki broj takmičara.

Zlatni pojas Čačka je jedan od najstarijih i sigurno najmasovnijih karate turnir na Evropskom kontinentu, što dovoljno govori o kvalitetu takmičara koji učestvuju svake godine. Hala „Mladost“ na Atenici bila je mala da primi ovako veliki broj učesnika i ljubitelja karatea.

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ su na ovako jakom međunarodnom turniru, uspeli da osvoje 4 medalje (zlatnih – 1, srebrnih – 1, bronzanih – 2).

Zlatnu medalju osvojila je: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište B klasa,

Srebrnu medalju osvojio je: Mladenovski Branko u kategoriji pionira 2014 godište B klasa,

Bronzane medalje osvojili su: Majkić Una u kategoriji pionirki 2013 godište APS klasa i kata tim pionira u sastavu (Majkić Una, Mladenovski Branko, Ćurčić Dušan i Halas Mihalj).

Odličan rezultat, kao i odlični nastupi takmičara na ovako jakom međunarodnom turniru pokazatelj su da opština Plandište i karate klub, pored vrhunskih rezultata u kadetsko, juniorskoj, seniorskoj konkurenciji, imaju značajan takmičarski potencijal i u mlađim uzrasnim kategorijama.

Nakon završetka ovog takmičenja, nastavljaju se intenzivne kako klupske tako i reprezentativne pripreme takmičara našeg kluba za predstojeća međunarodna takmičenja i domaća takmičenja.

x

Takođe pogledajte ...

Nova oprema za karatiste Plandišta: Odobrena sredstva za Karate klub Agrobanat

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju ...