Plandište: Veliki uspeh strelaca u takmičarskoj sezoni

Sportsko društvo Planteks 1981 iz Plandišta je tokom takmičarske sezone 2022/2023 učestvovalo na velikom broju takmičenja u disciplinama vazdušni pištolj i vazdušna puška, muškoj i ženskoj kategoriji pionira, kadeta, mlađih juniora, juniora i seniora.

Sumirajući rezultate može se reći da su ostvarili odličan uspeh u nedavno završenoj takmičarskoj sezoni. Tokom takmičarske godine ostvareni su sledeći rezultati:

Liga pionira Vojvodine
Pionirke vazdušna puška ekipno 3. nesto
Pionirke vazdušni pištolj ekipno 3. mesto
Pioniri vazdušni pištolj ekipno 2.mesto
Pojednačno u ligi Laura Bobić 7.Marko Pećinovski 10. mesto i Sofija Popović 11. mesto vazdušnom puškom.
Pojedinačno u ligi Marko Pećinovski 10. mesto, Damjan Nedimović 11.mesto i Vanja Borisavljević 12. mesto vazdušnim pištoljem. Milica Aleksovski 8. mesto, Lidija Stojko 9. mesto a Sofija Popović 10. mesto.

Liga kadetkinja Vojvodine ekipno 3.mesto vazdušni pištolj

Liga mlađih juniorki ekipno 3.mesto vazdušni pištolj

Prvenstvo Vojvodine
Pionirke 3. mesto ekipno i pioniri 3.mesto ekipno vazdušni pištolj

Prvenstvo Vojvodine
Kadetkinje ekipno 3.mesto vazdušni pištolj i mlađe juniorke ekipno 3. mesto vazdušni pištolj

Prvenstvo Srbije
Mihajlo Nednimović 15. mesto pojedinačno
Seniori 10. Mesto ekipno

Regionalni kup grada Vršca
Seniori 1. mesto ekipno
Pojedinačno 1. Mesto Goran Ristić a 2. mesto Duško Majstorović.

“Ako pogledamo rezultate koje smo ostvarili u prethodnoj takmičarskoj sezoni moramo biti i više nego zadovoljni. Fantastična sezona je iza nas, prezavovoljni smo i takmičarskom formom i organizacijom svih takmičenja. Ovo je bila najuspešnija sezona, ne samo zbog činjenice da smo ostvarili odlične rezultate, koji govore sami za sebe, već i zbog toga što smo na svako takmičenje izlazili u više kategorija, sa velikim brojem takmičara, što nam služi za ponos. Ovi rezultati su plod dobrog i kvalitetnog rada, naročito u mlađim kategorijama. Zahvaljujemo se Opštini Plandište, Mesnoj zajednici opštine Plandište koji su od samog početka bili sa nama i koji su nam pomagali da dođemo do zacrtanog cilja i ovog velikog uspeha. Takođe bih se zahvalio svim svojim timskim kolegama, trenerima i prijateljima kluba na ostvarenom rezultatu, jer ovaj uspeh je plod zajedničkog truda i rada”, izjavio je predstavnik streljačkog kluba Davor Ćalić.

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook