Predsednik Repac obišao radove na sanaciji puta do Jermenovaca

Radovi na sanaciji putne infrastrukture na teritoriji opštine Plandište izvode se u punom kapacitetu. Prva faza skidanja dotrajalog asvalta i lagerovanje asvaltne mase, na deonici puta Plandište – Jermenovci, nalazi se u poodmakloj fazi.

Radove na uređenju putne infrastrukture obišao je i predsednik opštine Plandište Jovan Repac. Tom prilikom Repac je razgovarao sa izvođačima radova o planovima za dalju realizaciju projekta, toku i dinamici izvođenja radova.

“Zahvaljujući odličnoj saradnji sa resornim ministarstvima na teritoriji Opštine Plandište u toku je izvođenje radova na ojačavanju putne infrastrukture i sanaciji lokalnih saobraćajnica na nekoliko lokacija. Trenutno se nalazimo na deonici puta Plandište – Jermenovci, državnom putu II A reda br. 132, gde je u toku izvođenje radova na uklanjanju površinskog dotrajalog asvalta i pripremanju baze za početak asvaltiranja. Ovo je jedna od najvećih investicija koja se realizuje u Opštini Plandište a koja se tiče izvođenja radova na uređenju putne infrastrukture. U narednoj fazi očekujemo dolazak mehanizacije i asvaltne mase, kao i sam početak postavljanja novog asvalta”, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Domu u Starom Lecu uručena donacija Banke hrane Vojvodine

Domu za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca je zahvaljujući odličnoj ...