Repac: Uređenje javnih saobraćajnica u Plandištu u završnoj fazi

U okviru realizacije projekta održavanja i unapređenja saobraćajne infrastrukture, na teritoriji Opštine Plandište nastavljeno je sa izvođenjue radova na parternom uređenju i asvaltiranju deonice lokalne saobraćajnice u ulici Karađorđeva, kod zgrade Kulturnog centra.

Prema rečima predsednika opštine Pladnište Jovana Repca, parterno uređenje lokalne saobraćajnice i pešačkih staza izvodi se sa ciljem unapređenja saobraćajne infrastrukture i sanacijom oštećenih delova kolovoza naročito prilazi ka javnim ustanovama Kulturnom centru i predškolskoj ustanovi Srećno detinjstvo.

“Parterno uređenje javnih saobraćajnica se izvodi kroz treću fazu realizacije projekta uređenja javnih saobraćajnica u ulici Karađorđeva. Nakon završetka radova na asvaltiranju lokalnog puta i parkinga, trenutno se izvode radovi na postavljanju behaton ploča na pešačkim stazama i prilazima javnim ustanovama. Radovi se izvode utvrđenom dinamikom i uskoro očekujemo završetak kompletnog projekta u rekordnom roku”, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Veliko priznanje za KK Agrobanat, Pinter Aron nosilac majstorskog zvanja u karateu

Sredina jula meseca je rezervisana za jedan od najpopularnijih karate kampova u ...