SNS Plandište predao izbornu listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”. Izborna komisija je konstatovala da je uredno predata sva dokumentacija.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište Jovan Repac zahvalio se građanima na podršci i poverenju koje su ukazali i što su u ovako kratkom roku uspeli da prikupe i više nego dovoljan broj potpisa podrške.

Hvala svim građanima Opštine Plandište što su u velikom broju podržali kako našu listu na lokalnim izborima, tako i liste za pokrajinske i parlamentarne izbore.

Ovo samo pokazuje koliko građani imaju poverenja u nas, u sve ono što godinama radimo i stvaramo, što se borimo za bolju i sigurniju budućnost naše dece.

Ovakav odziv i podrška veliki je zalog za budućnost jer pokazuje da građani žele da nastavimo sa dobrim radom, uporno i još jače i hrabrije, onako kako nas tome svakodnevno inspiriše predsednik Aleksandar Vučić.

Ovakva snažna podrška je vetar u leđa za sve nas kojima građani daju svoje poverenje, ali i velika odgovornost da se borimo za sigurniju budućnost i da u toj borbi ne posustanemo, istakao je predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište, Jovan Repac.

Rešenje možete pogledati ovde.

Izbornu listu možete pogledati ovde.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...