Veliki Gaj: Petrovdanski dani u duhu humanitarne akcije za Matiju Poljaka

Udruženja građana iz Velikog Gaja, uz podršku Mesne zajednice Veliki Gaj, organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu sa ciljem prikupljanja pomoći za malog Matiju Poljaka.

Humanitarni turnir se organizuje u skolopu obeležavanja mesne i hramovne slave Petrovdan u Velikom Gaju. Sva prikupljena sredstva od kotizacije za učešće na turniru i dobrovoljnih priloga proseldiće se za lečenje malog Matije.

Prijava za učešće na ovom turniru mogu se izvršiti do nedelje 9. jula na broj telefona065/8443331 Dalibor. Kotizacija za učešće na turniru je minimalno 5.000,00 dinara, ekipa broji 8 igrača, a za najbolje ekipe predviđene su prigodne nagrade.

“Petrovdanski dani u Velikom Gaju sa sobom nose jednu posebnu draž. Tih dana čitavo selo odiše jednom radošću i srećom, pozitivnom energijom. Petrovdanski dani su odavno postali jedna od najlepših kulturno umetničkih manifestacija u Opštini Plandište. Iz tog razloga pokrenuli smo ovu humanitarnu akciju kako bismo dali svoj mali doprinos i pomogli malom Matiji. Učešće na ovom turniru u malom fudbalu je humanitarnog karaktera i sama kotizacija je minimalno 5.000,00 dinara, a ekipe mogu da uplate koliko žele, jer time daju doprinos jednom većem dobru. Pozvao bih sve zainteresovane da se prijave, da dođu u Veliki Gaj, da uživaju u našim slavskim danima i svojim humanim gestom pomognu ovom mališanu da što pre ozdravi”, izjavio je predsednik Saveta MZ Veliki Gaj, Dalibor Karapandža.

 

x

Takođe pogledajte ...

Predsednik Opštine Plandište uručio vrednu opremu Policijskoj stanici

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište, na čelu sa predsednikom Jovanom Repcom ...

Facebook