Plandište: Radni sastanak Sektora za vanredne situacije i predstavnika Banatske brigade

Pripadnici Banatske brigade sa sedištem u Zrenjaninu posetili su opštinu Plandište i održali radni sastanak sa predstavnicima Sektora za vanredne situacije. U poseti opštini Plandište bio je major Rade Daljević sa saradnicima, koji su zajedno sa Zoranom Brdarom, savetnikom za poslove planiranja odbrane i poslove vezane za vanredne situacije u Opštinskoj upravi opštine Plandište obišli naseljena mesta Miletićevo, Markovićevo i Plandište.

U Miletićevu su posetili izdvojeno odeljenje dece predškolskog uzrasta predškolske ustanove ”Srećno detinjstvo” koje se nalazi u prostorijama OŠ ”Jovan Sterija Popović” i izdvojeno kombinovano odeljenje od prvog do četvrtog razreda OŠ ”Jovan Sterija Popović” Velika Greda koje se nalazi u Miletićevu. Zatim su u naselju Markovićevo obišli zgradu Mesne kancelarije i ambulantu i ukratko se upoznali sa istorijatom, položajem, aktivnostima i karakteristikama ovog malog vojvođanskog mesta.

Tokom svoje posete predstavnici Banatske brigade razgovorali su i sa sekretarom Crvenog krsta Plandište Radetom Mitrovskim upoznali o realizovanim i planiranim aktivnostima ove humanitarne organizacije.

Banatska brigada je sa opštinom Planadište do sada imala izuzetno dobru saradnju i pružala je svu neophodnu logističku podršku, a posebno je to bilo izraženo tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Kovid 19.

x

Takođe pogledajte ...

Memorijalni carp cup Urban Bane Štiglic 27. i 28. jula

U subotu i nedelju 27. i 28. jula sa početkom u 8 ...