FK Sloga predzadnje kolo sa Omoljicom

Podsetimo naše građanje da uskoro treba da se naš stadion dograđuje, tribine, itd… uskoro opširnije

Stvarno nam nije jasan razlog zbog čega u jednoj lepoj i rezultatski nevažnoj utakmici, sudija toliko sudi na štetu naše ekipe…

Iz samo njemu znanih razloga nije dosudio 2 očigledna penala za naš tim kada su gostujući igrači igrali rukom u svom petercu. Ne umanjujemo kvalitet gostujuće ekipe…Čestitamo im na pobedi!

Ne tražimo i ne treba nam suđenje kakvo smo imali na nekoliko gostovanja u ovoj sezoni, kada su sudije pravile cirkus pa su i rukama i nogama pomagale domačim ekipama, ali ako je penal očigledan onda i treba da bude dosuđen.

SLOGA-Mladost Omoljica 1:2

Greške svih nas su sastavni deo ove igre ali nadamo se da će u sledećoj sezoni sve ekipe imati bar približan tretman kod delioca pravde a ne da se pojedine ekipe već unapred favorizuju kao što je bio slučaj ove godine…

Nas kolektiv ima posten odnos prema svima, jedna smo od retkih ekipa koja se oslanja isključivo na lokalne igraće a uz to smo i jedna od najmlađih ekipa.

Sve ekipe koje su gostovale kod nas mogu da posvedoče o tome kako su bili primljeni u Plandištu i da li su imali bilo kakve neprijatnosti…Na osnovu svega ovoga tražimo da se nas skroman kolektiv poštuje i ne minira!

Sledećeg vikenda se završava prvenstvo a naši momci će gostovati u Kovinu ekipi Radničkog koja će nažalost ove godine ispasti iz Vojvodjanske lige.

Fk Slogi želimo sledeće fudbalsko provenstvo da bude najmanje u sredini tabele.

NAPRED SLOGA !

x

Takođe pogledajte ...

Tradicionalna manifestacija “Veče međunacionalne tolerancije” u Plandištu

Udruženje građana “Makedonski biseri” iz Plandišta, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za ...