Nova, 34. sednica Skupštine opštine Plandište zakazana je za petak, 20.12.2019. godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 35 tačaka. Odbornici će prvo razmatrati i usvajati Predlog Odluke o budžetu opštine Plandište za 2020. godinu a onda i Predlog Odluke o kontroli prijema i realizacije donacija opštine Plandište, Predlog Odluke o obavljanju delatnosti dimničarskih usluga, Predlog Odluke o izmeni Odluke o sahranjivanju i grobljima i Predlog Odluke o izmeni Odluke o obezbeđivanju javnog osvetljenja, Predlog Odluke o izmeni Odluke o javnim parkiralištima i Predlog Odluke o izmeni Odluke o obavljanju delatnosti zoohigijene.

Odbornici će  će na narednoj sednici razmatrati Godišnji program poslovanja JP „Polet“ Plandište za 2020. godinu kao i Program rada Istorijskog arhiva Bela Crkva za 2020.

Godinu a nakon toga Plan i programa rada i Finansijski plan Kulturno obrazovnog centra „Vuk Karadžić“ Plandište za 2020.godinu, Narodne biblioteke Plandište, Doma zdravlja „1. oktobar“ Plandište, Centra za socijalni rad Plandište i Osnovu programskih aktivnosti i Finansijskog plana Crvenog krsta Plandište, za  2020.

Na dnevnom redu predstojeće, 34 sednice SO Plandište je i Razmatranje Finansijskog plana Osnovne škole „Dositej Obradović“ Plandište,  Osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ Velika Greda i Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ Hajdučica za 2020. i pazmatranje Finansijskog plana Predškolske ustanove „Srećno detinjstvo“ Plandište, takođe za 2020.godinu.

Nakon toga, odbornici će rzzmatrati i odlučivati o Planu rada i Finanijskom planu za MZ Banatski Sokolac, MZ Barice, MZ Velika Greda, MZ Veliki Gaj, MZ Dužine, MZ Jermenovci, MZ Kupinik, MZ Margita, MZ Markovićevo, MZ Miletićevo, MZ Plandište, MZ Stari Lec i MZ Hajdučica.

Odbornici će  na narednoj, 34. sednici SO Plandište prvo razmatrati Rešenja o razrešenju zamenika predsednika, sekretara i zamenika sekretara Opštinske izborne komisije opštine Plandište a nakon toga će imenovati nove nove članove .

Poslednja tačka su Odbornička pitanja.