Šljivić i Zarkula podnose ostavke ?

Ljubisav Šljivić podnosi ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, a Jovica Zarkula na mesto predsednika Pokreta „Vršačka regija – Evropska regija“, jer više ne mogu da se nose sa političkim izazovima, nezvanično saznaje portal www.plandisteonline.com

Saznajemo i da Šljivić želi da se pripremi za penziju u koju ide novembra, pa se potpuno povlači iz politike i posvećuje porodici, dok su Zarkulini planovi vezani za angažovanje u privatnoj kompaniji „Megapak“.

SPS u Vršcu, do izbora novog predsednika, vodiće potpredsednici Milucu Živkov i Darko Gavrilović, koji su partiju vodili i tokom izborne kampanje, u kojoj su doživeli debakl zbog brojnih afera. U ovoj stranci se očekuje pojava novih, mlađih lidera.

Zarkula je odlučio da podnese ostavku na mesto predsednika Pokreta VRER. Predviđanja su da će se Pokret u narednom vremenskom periodu ugasiti, jer više ne postoji razlog za postojanje ove grupacije, koju je poslednjih godina na okupu držao isključivo interes pojedinaca.

 

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...