WOW LEGION JE KONAČNO STIGAO: U Beogradu obeležena nova invazija na Azeroth (VIDEO)

Povratak Burning Legion demona i nove opasnosti po Azeroth obeležen je u Srbiji ponoćnom prodajom na kojoj se okupilo na desetine najvernijih fanova ove najpopularnije MMORPG video-igrice.

Legion, šesta ekspanzija za čuveni World of Warcraft, konačno je ugledala svetlost dana. Tačno u ponoć 30. avgusta, na stotine hiljada gejmera širom sveta pohrlilo je u istraživanje novog kontinenta pod nazivom Broken Isles i podizanje svojih heroja na maksimalni nivo (level) koji je, sa 100, povećan na 110.

Povratak Burning Legion demona i nove opasnosti po Azeroth obeležen je u Srbiji ponoćnom prodajom na kojoj se okupilo na desetine najvernijih fanova ove najpopularnije MMORPG video-igrice. Žurka u organizaciji ComputerLand Games-a počela je već u 22 sata, a na njoj su gejmeri imali priliku da se druže sa poznatim junacima WoW-a, fotografišu, tetoviraju, osvoje vredne nagrade, kao i da među prvima kući ponesu novu ekspanziju.

WoW Legion donosi pregršt novina, među kojima je najveća nova “hero” klasa Demon Hunter, koja počinje na visokom 98. levelu. Demon Hunteri su sledbenici čuvenog Ilidiana Stormragea, pa će svi fanovi upoznati sa pričom Warcrafta sigurno uživati igrajući u njihovoj ulozi.

Pogledajte šta sve donosi WoW Legion:

Kao što smo već pomenuli, maksimalni nivo je sada podignut na 110, a tu je i čitav novi kontinent Broken Isles za istraživanje sa stotinama novih zadataka, dungeona i raidova.

Velika promena su takozvana “Class Hall” mesta na kojima će svaka klasa dobijati zadatke i “artefact” oružja koja će dolaziti sa sopstvenim skilovima i mogućnošću nadogradnje. Svaka klasa imaće na raspolaganju nekoliko oružja u zavisnosti od talenata i uloge (tank, DPS, healer) koju njihov avatar ima.

I ljubitelji PVP-a će uživati u Legionu sa promenjenim Honor sistemom koji donosi nove talente koji se mogu koristiti u Battleground-ovima.

Warlords of Draenor je po mišljenju mnogih gejmera bio potpuni fijasko, a kompanija Blizzard je sa Legion ekspanzijom na samom početku krenula dobrim stopama ka iskupljenju.

Pogledajte zvanični trejler za WoW Legion:

 

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...