SNS Plandište: Opozicija Đilasa i Šolaka ponižava narod Srbije

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište najoštrije osuđuje još jedan u nizu primitivnih napada na institucije Republike Srbije, na način kako su to organizovali predstavnici opozicionih lista na čelu sa Draganom Đilasom, na konstitutivnoj sednici Narodne skupštine.

„Sramno i bestidno ponašanje predstavnika kvazi opozicije prava je slika onoga što oni predstavljaju i za šta se zalažu. Đilas i drugovi opet su pokazali šta znači čuvena floskula „Srbija protiv nasilja“ za koju se zalažu, u kojoj je na današnjoj sednici doslovno predstavljeno nasilničko, uvredljivo i ponižavajuće postupanje prema predstavnicima liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Predstavnici opozicije okupljene oko Đilasa i Šolaka na sraman način pokušavaju da diskredituju i ponize izbornu volju građana, da ponište sve ono što pristojan narod podržava i za šta se zalaže pristojna Srbija.

Narod je na izborima jasno pokazao da kome pruža podršku, koga želi na čelo države čiju boju brane i čiji grb štite. Izborna volja građana je jasno i nedvosmisleno potvrđena na izborima i to nikakvi nižerazredni protesti i pokušaji destabilizacije čelnih institucija ne mogu to promeniti.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište još snažnije i sa čvrstom voljom stoji uz svog predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, jer želimo da pružimo bezrezervnu podršku politici mira i stabilnosti, ekonomskog rasta, politici koja se bori za Srbiju i njene građane.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić, živela Srbija“, saopštio je OO SNS Plandište.

x

Takođe pogledajte ...

Bogatstvo folklora predstavljeno na Opštinskoj smotri u Plandištu

Kulturno obrazovni centar Vuk Karadžić Plandište, pod pokroviteljstvom loklane samouprave Opštine Plandište, ...